Wat als het een keer volledig om jou draait?

Redefining everything

“Jij bent echt een goede coach”.

Ik hoorde het soms wel 5x per week en vond het verschrikkelijk. Ik wilde absoluut niet geassocieerd worden met het beeld dat ik had gekregen van de gemiddelde coach.

Als jurist hielp ik jarenlang klanten die de dupe worden van ondernemers die zichzelf een business coach noemen, maar daar inhoudelijk niet aan voldoen. De gedupeerden legden minstens 10k neer om (beter) te leren ondernemen, maar bleven vaak achter met onvervulde beloftes en een paar sluwe trucjes.

En ook als coachee heb ik vervelende ervaringen gehad met coaches die vooral hun portemonnee hielpen, maar mij? Not so much. Je begrijpt dat ik, na jarenlang dit soort praktijken van op de eerste rij mee te maken, het niet als een compliment zag wanneer iemand me een coach noemde…

…maar ik ben het wél. Alleen dan op een andere manier.
Een manier die niet om mij, maar om jou draait.

Het is tijd om een coach weer een coach te laten zijn

Iemand die integer is, nauw met jou samenwerkt en waarde geeft voor je geld.

Met coaching zoals het ooit is bedoeld. Sessies die jou daadwerkelijk verder helpen. Niet door jou te vertellen wat je moet doen, maar door samen te achterhalen wat jij wil doen.

Laten we teruggaan naar de essentie. De essentie van een goede coach, de essentie van een goed traject en bovenal de essentie van JOU.

20220924 Sharon

Vraag jij je weleens af of je succesvol kunt worden zonder niche? Of je een groot publiek kunt creëren zonder elke dag op social media te posten? Of het niet allemaal op een manier kan die niet alleen voor jouw business, maar ook voor jou als persoon werkt? Waarom die strategie die je van jouw coach hebt geleerd, niet voor jou werkt? Voor wie je het nu eigenlijk allemaal doet?

Jij weet dat het anders kan, je weet alleen nog niet hoe.

Door de lawine aan templates, salesscripts en “ik leer je mijn methode om 10k te draaien” coaches, heb je misschien een andere methode gemist.  Er is geen strategie, van welke (business)coach ook, die jou succesvol gaat maken.

Een strategie is geen to do list.

Jij bent de strategie.

Ik wil jou jouw weg laten zien. Met jou meedenken, ideeën ontdekken. In jou naar boven halen waar jij naar verlangt. Jou laten zien wat mogelijk is, laten zien wat jij zelf even niet meer ziet. Jou helpen met het vinden van jouw richting en identiteit. En het overwinnen van jouw angsten.

Wat als jouw bedrijf een weerspiegeling kan zijn van wie jij écht bent?

Meet REset

een 1:1 traject van 4 maanden dat volledig om jou draait.

In REset gooien we de spelregels van de ander in de prullenbak en gaan we jouw leven en business herdesignen zodat het voor jóu werkt, met jouw unieke talenten als krachtige basis. In 5 stappen werken we samen naar een sterk fundament toe, dat in de kern klopt met wie jij bent en wat je doet. Zodat jouw leven én jouw business daar een weerspiegeling van worden.

Jij kunt vanaf morgen een heel ander leven leiden

€3.500

Ook mogelijk in termijnbetalingen

STAP 1: REset

Een wereld vol mogelijkheden

Aan de hand van jouw volledig gepersonaliseerde human design life & business gidsen* gaan we terug naar de kern. Met de gids laat ik jou zien hoe het óók kan. Wellicht gaat er hier een hele nieuwe wereld voor je open óf wordt bevestigd wat je al die tijd al wist, maar hebt weggestopt. Hoe dan ook zetten we hier de eerste stap om terug te gaan naar jouw essentie en maken we de eerste koppeling tussen jouw leven en bedrijf.

In deze stap zorgen we ervoor dat je je niet langer hoeft te onderwerpen aan een externe autoriteit of denkt dat iemand anders het beter weet dan jij.

*Let op: dit is niet het zoveelste human design coachingsprogramma. Human design is een van de tools waar we in het traject gebruik van maken, maar daarnaast krijg je ook mijn jarenlange ervaring als succesvol ondernemer, jurist en tekstschrijver.

Wanneer jij Beyond the Surface en/of The Business Edition al hebt aangeschaft, wordt dit in de investering voor dit programma verrekend.

STAP 2: REconsider

Weten wat jíj wil

Nadat jij hebt gezien wat óók mogelijk is, gaan we samen achterhalen wat jou daaruit aanspreekt. Hoe voelt de informatie, wat was interessant, wat triggert je en waarom? Wat kunnen we schrappen en waar word je rete-enthousiast van? (sessie 1 en 2) 

Door naar jou te luisteren, met jou mee te denken, jou vragen te stellen en op mijn beurt jouw vragen te beantwoorden, komen we tot de kern en weten we wat jíj wil en waar we mee verder gaan werken.
Je krijgt hier al een aantal kleine opdrachten om stap voor stap jouw design en wensen te integreren.

In de volgende sessie gaan we met jouw doelgroep en marketing aan de slag. Hoe kun jij op de juiste manier naar buiten brengen, wat jij nu van binnen voelt? (sessie 3)

Je hebt in deze stap, en de rest van het traject, ook de mogelijk om jouw content (waaronder social media posts en jouw salespagina) door mij na te laten kijken.

STAP 3: REact

De ideale omgeving voor jouw ideale leven

Vervolgens kijken we samen naar wat jij nodig hebt om jouw ideale leven te creëren en hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw omgeving zo is ingesteld dat jij met de nieuwe mogelijkheden kunt experimenteren.

Waar we in de vorige stappen hebben bepaald waar jij mee aan de slag wil en op welke manier, kijken we hier hoe jouw omgeving jou daarin kan ondersteunen.

We bespreken onder andere de charts van belangrijke personen in jouw omgeving, of dat nu jouw gezin en/of samenwerkingspartners zijn en jullie onderlinge interactie. (sessie 4)

STAP 4: REcreate

Ruimte om te experimenteren

Tijd voor het belangrijkste deel: dit programma draait er namelijk niet om dat iemand jou vertelt wat je moet doen. Bij mij krijg je de ruimte om te experimenteren.

Ik maak een plan voor jou om mee te experimenteren en tijdens deze experimentele fase van een maand check ik wekelijks bij jou in om te kijken hoe het gaat en wat jij eventueel van mij nodig hebt. Aan het einde van deze stap evalueren we samen de verschillende opties die jij hebt uitgeprobeerd en mag verder naar boven komen wat op dat moment nodig is. (sessie 5)

Hoewel ik zelf wekelijks bij jou incheck, heb je ook gedurende deze stap, net als tijdens de vorige en volgende stappen in het traject, de mogelijkheid om mij tussendoor berichtjes te sturen via een beveiligde en persoonlijke omgeving om even te sparren. Op werkdagen kun jij binnen 24 uur reactie van mij verwachten, zodat je nooit te lang zonder hulp zit. Naast jouw coach, ben ik in dit traject ook jouw cheerleader, sparringpartner en simpelweg praatpaal op momenten dat jij dat nodig hebt.

STAP 5: Relight your fire

Het oude loslaten

Hierna hebben we nog één sessie samen om eventuele losse eindjes aan elkaar te knopen, zodat jij vol vertrouwen je nieuwe leven kunt leiden. (sessie 6). In deze sessie is er geen planning. We behandelen waar jij op dat moment behoefte aan hebt en evalueren samen hoe ver jij de afgelopen 4 maanden bent gekomen.

EN VERDER...

Naast deze outline kan ik je nog niet heel veel meer vertellen over het traject. Enerzijds omdat ik generator ben, dus ik reageer op dat wat op dat moment nodig is.

Je hebt tussen de sessies door dan ook de mogelijkheid om dingen tegen mij aan te gooien via (voice)messages en te vragen om even met je mee te kijken.

Daarnaast hebben alle deelnemers iets anders nodig. Je kunt een generator niet met een projector vergelijken en een emotionele autoriteit niet met een spleen autoriteit. Je kunt iemand die het vuurtje in haar bedrijf kwijt is en geen idee meer heeft wat ze wil, niet vergelijken met iemand die precies weet wat ze wil, maar niet helemaal weet hoe ze dat doet op een manier die bij haar past.
Dit traject draait om JOU, zal op jou worden afgestemd en is daarom ook volledig 1:1.

De investering voor dit 1:1 traject waarin we in 4 maanden jouw leven en business herdesignen, inclusief gepersonaliseerde life & business gidsen, 6 uitgebreide sessies, ruimte om te experimenteren, én de mogelijkheid om gedurende het traject met mij te sparren en je content na te laten kijken op momenten dat jíj het nodig hebt, bedraagt slechts 3.000 euro (ook te betalen intermijnen).

€3.500 (ook mogelijk in termijnen)

Hola, it’s me.

SHARON

(6/2 EMO GENERATOR)

Een passievolle powerhouse. Verliefd op de zon, op wijn en kaas en de Spaanse taal. Fan van transparantie, eerlijkheid en bovenal integriteit.

In mijn jaren ondernemerschap als Lady Lawyer (2018), heb ik me nooit laten verleiden tot het volgen van de heersende verdienmodellen en marketingtrucjes om mijn (financiële) doelen te behalen. En toch raakte ik mezelf kwijt. Mijn bedrijf werd als succes gezien, maar ik maakte niet de impact die ik wilde. Lady Lawyer bleef maar groeien, terwijl míjn groei achter bleef.

 Te lang hield ik vast aan hoe ik het altijd had gedaan, hield ik vast aan een visie die ooit voor me werkte. Zag ik de wereld té zwart-wit en stond ik daarmee mijn eigen groei in de weg. Ik stapte dan ook een persoonlijk ontwikkelingstraject in om mijn bedrijf weer te kunnen dragen. Om weer voldoening uit mijn werk te halen.
Ik ontdekte in dat hele proces niet alleen meer lagen van mezelf, maar ook een hele nieuwe passie: human design. Ik begon nog sterker te voelen hoeveel er fundamenteel mis gaat in hoe we als individu in het ondernemerschap staan.

Human design liet mij míjn waarheid zien, los van wat de maatschappij zegt of anderen doen. Als je woorden als ‘alignment’ en ‘het universum’ wegdenkt, is het een ontzettend praktische tool die zorgt voor houvast in jezelf. Die jou aanmoedigt om te zijn wie je altijd al was en los te laten wat niet van jou is. Een tool om jezelf volledig te omarmen, de mensen om je heen beter te begrijpen en de wereld minder zwart-wit te zien.

Naast het persoonlijke ontwikkelingstraject begon ik dan ook al snel met een human design opleiding (en nog één en nog één) en voelde ik m’n oneindige energie terugkomen. Ik zat dagelijks na het Lady Lawyer werk tot midden in nacht álles wat er maar te verkrijgen was over human design te lezen.

Ik besloot een apart Instagram account te maken waar ik mijn reis op deelde. Waar ik deelde wat human design voor mij deed, hoe ik de mensen om me heen beter leerde begrijpen en er weer voor zorgde dat ik voldoening uit en impact met mijn bedrijf kon maken.

En dat is wat ik ook aan jou door wil geven. Want ik wil niet alleen de verandering zijn, maar ook de verandering leiden.

In jou én in jouw business. Want jij bent uniek. Zowel als mens als als ondernemer, dus dat zou het fundament van jouw bedrijf ook moeten zijn.

Als je de templates, succesmethodes en one size fits all adviezen durft los te laten, wordt ook het ondernemerschap plots een stuk minder zwart-wit. Dan ontstaat er een grijs gebied, klaar om door jou ingekleurd te worden.